Lëkura e thatë, çrregullimet menstruale, dobësitë fizike… shenja se po plakeni

By

Shkencëtarët besojnë se plakja juaj më shumë varet nga farorët e jashtëm sesa nga gjenetika.

Vetëm 20% e plakjes përcaktohet nga trashëgimia.

Mosha biologjike e një personi ka një efekt të madh në atë se si ata duken, prandaj njerëzit e të njëjtës moshë mund të duken më të rinj ose më të vjetër sesa janë në të vërtetë.

Më poshtë janë disa fakte që tregojnë se trupi juaj po plaket më shpejt sesa duhet.

Kur keni lëkurë jashtëzakonisht të thatë dhe me shenja

Kur keni çrregullime të ciklit menstrual

Kur jeni të dobët fizikisht

Kur keni rënie të dukshme të flokëve

Kur keni çrregullime të gjumit

Artikuj të ngjashëm