Ledri Vula si student – kjo ishte nota e tij mesatare në studime

By

Këngëtari i famshëm kosovar, Ledri Vula, ka studiuar për regji në Universitetin e Prishtinës.

Gjatë kohës sa ai po pauzonte nga muzika në vitet 2012 – 2014-të, Ledri Vula iu ishte përkushtuar studimeve dhe po që kishte nxjerrë rezultate të mira.

Në një intervistë të tijën më të vjetër në Top Channel, ai ishte pyetur se cila kishte qenë nota e tij mesatare gjatë studimeve, dhe shifra do t’iu habisë!

“9.6 nga 10-të”, ka thënë Ledri, duke e dëshmuar se përveç se një djalë shumë i pashëm, ai ishte edhe një student i përkushtuar. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm