Ledri Vula në Nd’rrimin e Natës – A është në lidhje reperi? (VIDEO)

By

Të hënën e javës që po na pret, reperi i famshëm kosovar Ledri Vula do të intervistohet nga Alaudin Hamiti.

Reperi përveç se tregon shumë gjëra nga jeta e tij dhe fama, rrëfen edhe ca gjëra të jetës personale.

Gjatë lojës Haje ose Thuaje, ai pyetet a është në lidhje romantike, e po ashtu, nëse prindërit po i bëjnë presion që të martohet dhe a dëshiron të bëhet baba!

Ndiqeni këtë të hëne në Klan Kosova duke filluar në ora 22:00!

Artikuj të ngjashëm