Ledri, përkrah Erës edhe në nivel ndërkombëtar!

By

Bashkë nën petkun e ‘Nesër’ kalojnë shumë kohë me njëri-tjetrin. Si dyshe, dominuar verën e vitit të kaluar me ‘Shumë pis’ por Ledri dhe Era do të jenë bashkë tani edhe kur e dyta, ka marrë hov ndërkombëtar.

Në NIN të Klan Kosova, menaxheri Faton Shoshi zbuloi se Ledri do jetë regjisor i klipeve të reja të Erës nën petkun e Ultra Music.

Ndryshe, Ledri për këtë punë ka edhe shkollimin përkatës pasiqë është i diplomuar në regji. /prive.al/

Artikuj të ngjashëm