Labinot Tahiri thotë se shumë njerëz i ka verbuar paraja sot dhe ja pse!

By

Këngëtari/Deputeti Labinot Tahiri, ka postuar një fotografi pranë një qeni teksa shihet në një bregdet i cili sipas imazhit duket të jetë në atë shqiptar.

Imazhi kishte një mesazh të gjatë.

Ai thotë se shumë njerëz janë verbuar nga paraja sot dhe qenit duhet t’i besohet qysh në momentin e parë që e takon sepse edhe ai të beson.

Ja çfarë ka shkruar Labi në total:

Këtij, bën me i besu qysh në momentin që e takon se edhe ky të beson! 
Ka nga disa njerëz, që thonë për atë thesin me kryp!
Kinse me hëngër për me e njoft njeriun, kjo është RREN! Nuk po hajnë njerzia më as kryp e sheqer me ty apo me mua, për me i besu apo me të besua! 
Nëse ke PARA, je gjithcka për te, nuk ke PARA sje askush për te! 
Pra shumë e njerin e ka vërbua PARAJA SOT! 
Harruan respektin dhe gjithcka si çmohet njeriu…! Ndërsa ky shoqi këtu në foto që mu afrua, nuk e di a kam para a nuk kam🤫sikur ti që nuk e di😉
Mu afrua dhe me falenderojë me bishtin e tij duke e lëvizur, për kohen që ia kushtova dhe minutat e mi të shtrejtë, derisa dikush nuk di ti respektojë! 
Në fund sygjerimi im është: Edhe pse ballafaqohesh me jetën kur nuk ke, edhe kur ballafaqohesh me shumë para , qëndro prap njeri se edhe KAFSHA(QENI) të do! 

Artikuj të ngjashëm