Labi sa herë kalon në Bregun e Diellit: “Një periudhë që s’kisha dasht me kujtu…”

By

Labi ishte i ftuar në Prive për një rrëfim personal si asnjëherë më parë.

Në “5 Datat”, ai tregoi për fillimet e tij në televizion dhe kohën e studimeve.

Moderatori kujton herën e parë që ai vendosi të jetojë vet në Prishtinë, dhe përshkruan dhomën ku ishte vendosur me lokacion në Bregun e Diellit.

Ai kujton kushtet e rënda që ofronte dhoma dhe se si kishte rënduar edhe gjendjen e tij shëndetësore.

Ndiqni të plotë në videon e mëposhtme. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm