Labi falemnderon Gold AG

By

Këngëtari Labinot Tahiri përmes një postimi ka gjetur kohë të bëjë një falemnderim.

Por kësaj radhe ai nuk ka falemnderuar njerëz të vullnetit të mirë që i ndihmojnë në nisma humanitare, por një koleg të tij.

Në një foto ku shihet me reperin Gold AG, këngëtari ka shkruar: ‘Më ndihmoi shumë herë, në shumë raste. Falemnderit Goldi’.

Në një estradë ku shpesh rivaliteti dhe inati nuk fshihet, Labi dhe Ariani janë një shembull i mirë për t’u ndjekur.

Artikuj të ngjashëm