Labi dhuron para nga Amerika për vërshimet në Kosovë

By

Distanca gjeografike me vendlindjen pas shpërnguljes në SHBA nuk po e pengon Labin të bëj atë që e bën gjithmonë – solidarizimin.

Ai duke e parë gjendjen e vështirë të krijuar sot në shumë qytete shkaku i vërshimeve, ka shprehur gatitshmërinë për t’i dhuruar plot 1000 dollarë.

Nëse veq mblidhet ndonjë donacion për t’i dalë n’donjërit në ndihmë nëse veq ka pas ndonjë të keqe nga kjo ndodhi, fondi te jet në nivel kombëtar dhe unë do i dergojë nga AMERIKA 1000 Dollarë. Të pakten aq sa kam mundesi të bëj për vendin tim edhe nga largêsia! – ka thënë ai në profilin e tij. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm