Labi dhe Qëndresa në intervistë siç nuk i kemi parë më herët

By

Prezantuesi Labinot Gashi dhe bashkëshortja e tij Qëndresa ishin protagonist të një interviste siç nuk i shohim shpesh në PriveTok.

Ata rrëfyen më shumë për këtë periudhe të karantinës dhe jo vetëm, duke zbuluar detaje të pathëna për raportin në çift.

Intervista e plotë, më poshtë. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm