Kylie Jenner, zyrtarisht miliarderja më e re në botë

By

Është zyrtare – Kylie Jenner është tani miliarderja më e re në botë. Madje ende po cilëcohet si miliardere e bërë vetë.

Forbes publikoi listën e saj vjetore të njerëzve më të pasur në botë për 2019-ën dhe Kylie shpërtheu duke goditur momentin që ajo kishte arritur vetëm tetë muaj më parë.

Vlera e saj neto tani vlerësohet në një miliardë dollarë … duke e bërë atë personin më të ri që ka arritur këtë vlerë në moshën 21 vjeçare.

Në artikullin e tyre, Forbes vuri në dukje se miliarderi i fundit më i ri i bërë vetë ishte Mark Zuckerberg, i cili arriti 10 shifra në moshën 23 vjeçare.

Ai e bëri atë me Facebook, ndërsa Kylie e bëri atë me kozmetikë. Linja e saj, Kylie Cosmetics, është rritur në fitime të mëdha që prej fillimit të saj në 2015.

Artikuj të ngjashëm