Kylie Jenner nga një postim i vetëm në Instagram fiton më shumë se njerëzit tjerë gjatë gjithë jetës së tyre

By

Asnjë influencues nuk mund të kalojë fitimet e Kylie Jenner në Instagram.

Ylli 21-vjeçar dhe themeluesja e Kylie Cosmetics ka marrë vendin e parë në Instagram Rich List të HopperHQ.com për vitin e dytë radhazi. Projektuesi në Instagram me bazë në Mbretërinë e Bashkuar mbështetet në të dhënat e saj të brendshme, në kartat e agjencisë dhe në informacionin publik për listën e saj vjetore të të punësuarve më të mëdhenj në Facebook.

Jenner mundi Beyonce dhe Taylor Swift – për të mos përmendur motrën e madhe Kim Kardashian, e cila është Nr. 4 në renditjen e të pasururve – të dominojë listën duke fituar 1.27 milionë dollarë për postin e sponsorizuar. Kjo është rreth 27% më shumë se 1 milion dollarë për postim në media sociale që faqja vlerëson se ajo fitoi vitin e kaluar.

Dhe kjo është më shumë para sesa shumë njerëz pa të paktën një diplomë bachelor fitojnë në një jetë, bazuar në të dhënat e regjistrimit, ku të diplomuarit e shkollave të mesme fituan $ 910,000. (Ata me një diplomë bachelor ose më së shumti që fituan ishte $ 1.8 milion gjatë rrjedhës së jetës së tyre.)

Ky ka qenë një vit i madh për Jennerin. Forbes e quajti atë miliarderen më të re në mars, kryesisht falë linjës kozmetike prej 900 milionë dollarë që shitet në internet dhe në ULTA. Audienca e saj e Instagram është rritur nga 128 milionë në 141 milionë ndjekës që nga pranvera.

Si përfundim Kylie Jenner nga një postim i vetëm që bën në Instagram fiton 1,266,000 dollarë e që është më shumë se sa një njeri i zakonshëm që mund të fitojë gjatë gjithë jetës së vet.

Burimi: Marketwatch.com

 

Artikuj të ngjashëm