Kylie Jenner ishte e përgatitur për karantinë

By

Kylie Jenner mund të emërohet si eksperte për distancimin nga rrjetet sociale.

Ylli 22 vjeçari realit show i inkurajoi ndjekësit e saj me instagram story duke thënë se “mund ta bëjmë”, teksa po e praktikonte karantinën dhe distancimin shoqëror gjatë kësaj pandemie të koronavirusit.

Një tjetër kujtesë e përditshme për ta marrë seriozisht këtë distancim dhe vetë-karantinën”, shkroi ajo.

“Unë jam në ditën e tetë. Shtatzënia më përgatiti për këtë. Nuk dola nga shtëpia me muaj”, shtoi ajo.

Kujtojmë se Kylie u izolua dhe e braktisi plotësisht praninë e saj në mediat sociale teksa ishte shtatzënë me vajzën, Stormi Webster.

Artikuj të ngjashëm