Kylie Jenner dhe Kim Kardashian, po mundohen të bëjnë trendy këto pantallona tejet të çuditshme

By

Përsëri familja Kardashian/Jenner që nuk dënjojnë asnjëherë të na çudisin.

Një arsye pse bota i do kaq shumë Kim Kardashian dhe Kylie Jenner është për shkak të gatishmërisë që kanë për të eksperimentuar me stilin e tyre. Ndoshta kjo është arsyeja pse motrat aktualisht renditen si dy personat e famshëm më me ndikim në modë.

Mini fundet me late? Pantallona të shkurtra për biçikletë dhe atlete si të babit? Veshjet e zhveshura? Po, po dhe po! Këto vajza  guxojnë  çdo ditë për të shtyrë kufijtë e asaj që konsiderohet ‘normale’.  Por, siç është natyra e eksperimentimit, nganjëherë ajo funksionon, ndërsa herë të tjera, domethënë, thjesht nuk funksionon.

Që të gjykoni vetë më mirë, po ju lëmë me një imazh që motrat ndanë ku shihen të veshura më jumpsuits pa një këmbë.

 

Artikuj të ngjashëm