Ky trend i fundit i këpucëve do të ju habisë

By

Ne jemi të programuar të kalojmë muajin e modës në vëzhgim të trendeve të fundit të  industrisë së modës.

Ndërsa turma e modës udhëtoi nga Nju Jorku dhe Londra për në Milano dhe Paris në Shtator, u bë e qartë se trendi i fundit i këpucëve ishte një palë këpucë të mbushura me tegela nga Bottega Veneta, një rezultat i drejtimit të ri krijues të markës nën Daniel Lee.

Ne ju sjellim këtë trend fantastik me shpresen se do të inspiroheni nga këto ikona të stilit të rrugës që zotëruan muajin e modës kudo nëpër botë.

Leonie Hanne wearing a pink sweater fuchsia pants white belt cream Bottega Veneta bag and white Bottega Veneta heels is...

Hailey Bieber wearing quilted shoespQuilted shoes in every color of the rainbow as far as the eye can see...p Image result for bottega quilted shoes

Burimi: Glamour.com

Artikuj të ngjashëm