Ky është trendi më i ri i thonjve për gratë shtatzëna (FOTO)

By

Pavarësisht se kush jeni, ekziston një njeri në jetën tuaj pa të cilin nuk do të ekzistonit – nëna.

Dhe gratë shtatzëna janë një grup special i njerëzve të lumtur dhe nuk do t’i fajësojmë asnjëherë për faksin se gjejnë mënyra të reja për ta kumtuar lajmin, për të cilin ne besojmë se duan që ta thonë duke bërtitur nga kulmi… ose ta “veshin” në thonjtë e tyre – duke qenë se ky është trendi më i ri.

Ne u prekëm me pozitivistet kur pamë se si ky moment i lezetshëm është shkrirë në maje të gishtave të grave të lumtura.


Artikuj të ngjashëm