Ky është suksesi më i madh i Korab Shaqirit, dhe s’është muzika (FOTO)

By

Këngëtari Korab Shaqiri, gjatë këtyre viteve ka ndjekur një karrierë të suksesshme muzikore. Madje është edhe doktor në fushën e folklorit.

Por këtë s’po e llogaritë fare si sukses, ngase për Korabin diçka tjetër është më e rëndësishme dhe më kuptimplote.

Fjala është për familjen e tij, gruan dhe djalin Alte.

Në profilin e tij në Instagram, ai ka publikuar një fotografi të familjes së tij të vogël dhe ka shkruar se këta të dy, janë sukseset e tij më të mëdha. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm