Ky është reperi shqiptar që nuk e refuzoi asnjë femër të estradës

By

Numëron disa këngë të cilat janë pëlqyer nga publiku…

Reperi shqiptar, ishte së fundmi protagonist i intervistës më të shkurtër të Prive, ku zbuloi disa gjëra, shkurtimisht, për veten.

Ndër të tjerash, Trim Jetullahu, tregoi se nuk ka refuzuar asnjë femër të estradës shqiptare, por jo vetëm kaq.

Këngëtari tregoi a është në lidhje dhe a kreu marrëdhënie seksuale për çështje interesi.

Përgjigjet ua jep, videoja e mëposhtme.

Artikuj të ngjashëm