Ky është raporti mes Dafinës dhe Tunës! (VIDEO)

By

Dafina Zeqiri ka treguar cili është raporti i saj aktual me Tunën.

Përmes ‘Haje ose Thuaje’ të emisionit NIN në Klan Kosova, foli për herë të parë rreth kësaj çështje.

Nëse nuk e dini, pas duetit të tyre shumë vjet më parë, Dafina dhe Tuna, patën një ‘kacafytje’ e cila tashmë është zgjidhur.

Se çfarë tha ajo, e kuptoni në videon më poshtë.

Artikuj të ngjashëm