Ky është ndryshimi fantastik i kandidates së radhës në “S’komplekse” (VIDEO)

By

Rubrika “S’komplekse” e emisionit Prive, këtë të premte solli një grua e cila me ndryshimin e ka befasuar madje edhe burrin e saj.

Padyshim se nën duart e ekspertëve të njohur të “S’komplekse” kandidatja e radhës Pajtesa Thaçi na mahniti me ndryshimin fantastik të saj.

Materiali i mëposhtëm iu tregon se çka dhe si ndryshoi kandidatja e radhës për të cilën u kujdesën ekspertët e ekipit të kësaj rubrike./Prive.al

Artikuj të ngjashëm