Ky është modeli i këpucëve që vajzat më ‘cool’ po veshin këtë vit

By

Këpucët me platformë janë kthyer në rotacionin tonë të rregullt të garderobës prej disa kohësh, madje kemi pasur një version të motit të ngrohtë.

Pra, ka kuptim që diçka më e bukur do të ishte e radhës, veçanërisht pasi rehatia e pandemisë tani po këmbehet përsëri me netët jashtë.

Me sa duket, taka me platformë është këpuca e përsosur kalimtare për të na mësuar të gjithëve të vishemi sërish. Por për vitin 2022, nuk është platforma modeste e viteve ’70 ajo që duket e gatshme për një rikthim tjetër.

Shihni më poshtë këpucët dhe kombinimet e këtij viti.

Platform Mary Jane Heels

Platform Mary Jane Heels

Platform Mary Jane Heels

Platform Mary Jane Heels

Platform Mary Jane Heels

 

Artikuj të ngjashëm