Ky është kuptimi pas emrit të bebes së Kim Kardashian

By

Kim dhe Kanye janë prindër të 4 fëmijëve, e secili kanë emra të veçantë dhe jo të zakonshëm.

Pak orë më parë Kim bëri publik emrin e bebes së saj të porsalindur i cili është Psalm West. Në hebraishte Psalm do të thotë këngë. Psalmet janë elemente të besimit hebre dhe katolik.

Një burim afër çiftit tha se “Kanye po kalon nëpër një ringjallje shpirtërore kohëve të fundit. Çdo emër ka një kuptim i cili është shumë personal mes Kim, Kanye dhe foshnjës,” duke shtuar se “Psalm është një reflektim i mirë i gjendjes shpirtërore të Kim dhe Kanye”.

Burimi: People.com

Artikuj të ngjashëm