Ky është i vetmi rregull që motrat Kardashian/Jenner ndjekin

By

Thoni çfarë të thoni për motrat Kardashian/Jenner, por nuk mund të mohoni se ato janë shumë të suksesshme.

Image result for kardashian jenner

Aktualisht, vetëm Kim zotëron marka të shumta shumë të suksesshme. Më të njohurit janë KKW Beauty, KKW Fragrance (ku ajo së fundmi prezanton një bashkëpunim të ri me motrat e saj Kardashian) dhe natyrisht markën e saj më të re, SKIMS. Në një intervistë të fundit me ET në internet, nëna e katër fëmijëve 39 vjeç u shpreh e sinqertë për punën e palodhur që ajo futi në SKIMS ndër vite për të siguruar që do të ishte një sukses.

Mos të harrojmë edhe Kylie Jenner e cila vetëm në moshën 21 vjeçare u vlerësua të jetë miliardere duke fituar kështu shifra marramendëse nga linja e saj e bukurisë.

Related image

Por, motrat Kardashian/Jenner kuptuan se marka e tyre familjare kishte fuqi, ato zbatuan një rregull që të gjithë tani ndjekin për markat dhe projektet e tyre përkatëse.

Rregulli insiston që ato bëjnë vetëm projekte për të cilat kanë njohuri dhe pasion. “Ne përqendrohemi në projekte që me të vërtetë janë përmbushëse për ne, që janë autentike për ne, që vërtet i njohim nga brenda dhe jashtë, ” tha Kim Kardashian West.

Related image

Artikuj të ngjashëm