Ky është filmi i ri i Gresa Pallaskës dhe Mensur Safçiut! (Video)

By

Aktorët e njohur Gresa Pallaska dhe Mensur Safçiu janë pjesë e kastit të një filmi serik që pritet të publikohet shumë shpejt.

Sot është publikuar trailer-i i filmit që mban emrin ‘Stacioni’ me regji të Arlinda Morinës.

Ndërkaq paralelisht me këtë projekt kinematografik, Pallaska dhe Safçiu kanë angazhime vetanake.

Gresa shfaqet në serialin ‘Çka ka shpija’ e ndërkaq Mensuri është pjesë e Stupcave.

https://www.youtube.com/watch?v=GAlnFBb1wK4&feature=youtu.be

Artikuj të ngjashëm