Ky është fakulteti që ka kryer Diona Fona!

By

Diona Fona tashmë është fokusuar në karrierën e saj me kohë të plotë.

Kjo pasiqë udhëtimet drejt Londrës do të jenë më të pakta, sepse ka përfunduar studimet atje dhe tashmë është e diplomuar.

E fakulteti që ka kryer Diona ka të bëjë 100% me profesionin që po e ushtron, sepse ka marrë diplomën për vallëzim, këndim e aktrim.

Ceremonia e diplomimit u bë online për shkak të pandemisë./Prive.al

Artikuj të ngjashëm