Ky artist i grimit mund të shndërrojë veten në çdo personalitet të famshëm

By

A keni dashur ndonjëherë të dukeni si dikush tjetër? Epo, Alexis Stone, një artist i mrekullueshëm i grimit me gati 840 mijë ndjekës në Instagram, mund të duket si kushdo që dëshiron. Duke përdorur grimin dhe shumë aftësi, ai lehtë mund të duket si Angelina Jolie, për shembull, ose Britney Spears. Ai madje kthehet në karaktere të filmave.

Kevin Mccallister

Macaulay Culkin As Kevin Mccallister

Amy Winehouse

Amy Winehouse

Trump

Trump

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Madonna

Madonna

Zayn Malik

Zayn Malik

Donatella Versace

Donatella Versace

Megan Fox

Megan Fox

Bjork

Bjork

Adele

Adele

Billie Eilish

Billie Eilish

Professor Albus Dumbledore

Professor Albus Dumbledore

Joan Rivers

Joan Rivers

Nicki Minaj

Nicki Minaj

Artikuj të ngjashëm