Kush protestoi në Beograd kur Adelina Thaçi këndoi shqip?!

By

Adelina Thaçi me ansamblin “Zanat” para disa kohësh kishte një performancë në një festival për shkëmbim të kulturave në Beograd.

Mirëpo, prezenca e artistëve shqiptarë në kryeqytetin e Serbisë nuk u pranua nga të gjithë.

Politikani serb Vojsllav Shesheli ishte mbledhur me rreth 50-60 persona për të kundështuar performancën e Adelinës e artisteve tjera shqiptare.

Mirëpo, ky moment u kalua dhe interpretimi i tyre u prit mirë nga publiku e pas saj ishin interesuar për këngët që kishin kënduar, e ndërsa shqiptarët që ishin atje në publik kishin shkuar për t’ua puthur edhe duart. – u shpreh Adelina në “Ky emër nuk ka nevojë për prezantim”.

Artikuj të ngjashëm