Kush pret të martohet? – Dasmat nisin nga sot

By

Nga sot do të lejohen dasmat në Kosovë.

Këtë e ka konfirmuar Kryetari i Odës së Hotelerisë dhe Turizmit, Hysen Sogojeva.

Ai tha se sot pritet të dalin në një konferencë të përbashkët me Ministrin e Shëndetësisë Arben Vitia, për hapjen e kësaj veprimtarie.

“Sipas informatave që i kemi do të thotë grupet punuese janë duke punuar, do të thotë i kam dy përfaqësues të Odës dhe përfaqësuesit e ministrisë, dhe sipas informatave kemi edhe prej kryeministrisë janë duke punuar në manual, sot zyrtarizohet manuali dhe prej sot do të fillojë edhe të punojë edhe ky sektor”, tha Sogojeva.

Artikuj të ngjashëm