Kush nuk po i beson Stresit dhe Julit për “pajtimin”?

By

Juliana dhe Stresi kanë biseduar me Brunon për banorët që nuk janë duke i besuar raportit të tyre.

Ata thanë se Melisa është prej banorëve që dyshon se ata nuk janë “pajtuar”.

Stresi dhe Juliana u kanë bërë banorëve një “prank” banorëve kinse e kanë rregulluar raportin e tyre.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Artikuj të ngjashëm