Kush janë të famshmit më të pasur nga Instagrami?

By

Hopper HQ ka bërë një listë të njerëzve më të pasur në Instagram në vitin 2022, duke bërë një analizë të llogarive më të ndjekura të të famshëmve në Instagram gjatë gjithë vitit dhe vlerën milionere të secilit prej postimeve të tyre të publikuara.

 • Kendall Jenner (@kendalljenner) – 237 milion ndjekës në Instagram në 2022 – 1.2 milion dollarë për postim
 • Neymar Junior (@neymarjr) – 174 milionë ndjekës në Instagram në 2022 – 945,000 dollarë për postim
 • LeBron James (@kingjames) – 121 milionë ndjekës në Instagram në 2022 – 657,000 dollarë për postim
 • David Beckham (@davidbeckham) – 73 milionë ndjekës në Instagram në 2022 – 397,000 dollarë për postim
 • Ronaldinho (@ronaldinho) – 66.3 milion ndjekës në Instagram në 2022 – 360,000 dollarë për postim
 • Cristiano Ronaldo (@cristiano) – 442 milionë ndjekës në Instagram në 2022 – 2.3 milionë dollarë për postim
 • Kylie Jenner (@kyliejenner) – 338 milion ndjekës në Instagram në 2022 – 1.8 milion dollarë për postim
 • Leo Messi (@leomessi) – 327 milionë ndjekës në Instagram në vitin 2022 – 1.7 milionë dollarë për postim
 • Selena Gomez (@selenagomez) – 320 milionë ndjekës në Instagram deri në vitin 2022 – 1.7 milionë dollarë për postim
 • Dwayne ‘The Rock’ Johnson (@therock) – 315 milion ndjekës në Instagram në 2022 – 1.7 milion dollarë për postim
 • Kim Kardashian (@kimkardashian) – 311 milion ndjekës në Instagram në 2022 – 1.6 milion dollarë për postim
 • Ariana Grande (@arianagrande) – 311 milion ndjekës në Instagram në 2022 – 1.6 milion dollarë për postim
 • Beyonce Knowles (@beyonce) – 256 milion ndjekës në Instagram në 2022 – 1.3 milion dollarë për postim

Artikuj të ngjashëm