Kush është femra shqiptare më seksi? E vendosni JU!

By

Në ditët e sotme, industria e muzikës është shndëruar në një hapësirë ku zëri apo talenti muzikor është vetëm një prej komponentëve.

Vija ndarëse mes një këngëtareje dhe modeleje është pothuajse e papërfillshme.

Në kërkim të perfeksionit, fytyrat publike shqiptare kalojnë shumë kohë në palestër duke arritur linja perfekte.

Kjo ishte vështirësia kryesore në të cilën hasëm për të përpiluar një sondazh me femrën më seksi shqiptare, meqenëse gama ishte e gjerë.

Por, Prive.al ju sjell një listë me nëntë vajza dhe ju lë juve si lexues të vendosni se cila e meriton epitetin e femrës më seksi ndër to.

Të vetëdijshëm se gjithëpërfshirja në këtë rast ka qenë pak e vështirë, ju ftojmë të votoni më poshtë në sondazhin e parë i cili vetëm se do jetë hyrje për shumë diskutime të tilla me vota që do i bëjmë në ditët në vazhdim.

Nga Nora, Anxhelina, Zaimina, Luana, Angela Martini, Vildanja, Morena, Çiljeta, Dafina, kush e meriton më shumë këtë epitet? /Prive.al

Artikuj të ngjashëm