Kush është aktori që u nda edhe nga gruaja e pestë?

By

Kur nuk shkon, nuk shkon…

Sipas Us Weekly, Lorenco Lamas dhe gruaja e tij e pestë, Shawna Craig po ndahen pas shtatë vjetësh martesë.

Lamas ishte ai që paraqiti kërkesën për divorc më 29 qershor. Megjithatë ai e caktoi datën e ndarjes më 6 qershor të vitit 2016.

Ish-çifti u martua në Meksikë gjatë vitit 2011 pas vetëm tre muajsh në lidhje.

Artikuj të ngjashëm