Kur Era Istrefi ishte shumë e re, jo edhe aq ndryshe nga tash

By

Nëse vazhdon dhe i shikon fotografitë e saj të shumë vjetëve më parë, mund të vëresh që gjithnjë ka qenë një vajzë me stil shumë unik.

Era Istrefi asnjëherë nuk i ka “zhdukur nga faqja e dheut”, imazhet e saj të vjetra dhe lehtësisht mund të bëjmë krahasime nga koha kur ishte shumë më e re.

Në profilin e saj ka një foto nga e kaluara, dhe tiparet e saj të fytyrës nuk kanë ndërruar aspak me atë që Era është tani. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm