KUR DO THYHET ‘ TAVOLINA’ E LEDRIT, LUMI B DHE ERMALIT?!

By

LEDRI

Këngëtari ka eksperimentuar shumë herë me bashkëpunimet që ka sjellur, por këtij të fundit ja kanë nxjerr yndyrën. Mi tavolina nga Ledri Lumi B dhe Ermali si duket është bërë traditë të këndohet në secilin qytet ku ka shqiptarë. Koncertet e tyre janë të njëpasnjëshme, por doli te jetë shkak pikërisht kjo këngë e ata të udhëtojne gjatë gjithë kohës bashkë. Treshja ende janë duke e shijuar suksesin e këtij projekti, ndërkaq mësohet se Ledri ka përfunduar dy këngë të tij, por që nuk po ka mundësi ti lansoj për shkak të angazhimeve të shumta. Se a do kërcej mi tavolina a mi llustera, e shohim muajve në vazhdim.

Artikuj të ngjashëm