Kujt po i rikthehet Inis Gjoni?!

By
Shougirl, e për një kohë ishte edhe regjisore e shfaqjeve teatrale.
U bënë më shumë se një vitë që nga shfaqja e saj e fundit që kishte në bashkëpunim me Romir Zallën.
Inis Gjoni ka vendosur që të rikthehet në teatër me një punë të palodhshme e të gjatë që tashmë vetëm ka nisur skeletin e projektit të saj, por që do ta vazhdoj pas pushimeve të saja me në Milano të Italisë.
Inisi shfaqjen e saj të re pritet ta lancoj kryesisht në fund të muajit Prill.
Idea e saj kërkon shumë punë ekipore ngase hyn në shfaqjet e mëdha dhe me shumë kosto. Se si do të i’a dal Prilli do ta tregojë. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm