‘Kujdes’ nga personat e këtyre shenjave të horoskopit

By

Të gjithë njerëzit gënjejnë, madje predikohet se gënjeshtrat e bardha janë të pranueshme. Në të vërtetë
ekzistojnë dy kategori njerëzish, ata që gënjejnë për shpëtim dhe ata që kanë lindur për të gënjyer.

Këta “mashtrues” nuk e kuptojnë dot jetën e tyre pa gënjeshtrat, por si mund t’i dallojmë ne? Karakteristikat
e shenjave të horoskopit na orientojnë se personat që iu përkasin këtyre tri shenjave janë të lindur për të
gënjyer dhe nuk duhet t’iu zëmë besë kurrë.

Peshorja

Personat që i përkasin shenjës së Peshores e kanë për natyrë që nuk përfundojnë kurrë duke folur deri ën
fund dhe e mbulojnë veten me një vello misterioze. Në të njëjtën kohë, ata janë të dashur dhe të prirur për
pasurimin ilegal, që do të thotë që nga mosha e hershme ata i kuptojnë bazat, mashtrimet, dinakërinë dhe
shkathtësinë. Duke u rritur, këta individë perfeksionohen vetëm me aftësinë për të gënjyer, prandaj njerëzit e tyre të
dashur me të cilët ata qëndrojnë nuk kanë mundësi të dënojnë pabesinë e Peshores.
Këta njerëz po kështu sillen edhe në vendin e punës, sepse ata janë mësuar me manipulimin e njerëzve të
tjerë, duke i detyruar kolegët të punojnë për ta nëpërmjet të gjitha gënjeshtrave.
Falë kësaj karakteristike, nga Peshorja ka mashtrues të kualifikuar, avokatë të famshëm dhe politikanë.

Binjakët

Nga natyra e tyre, përfaqësuesit e kësaj shenje janë njerëz me dy fytyra, që do të thotë se ata kanë një
pasion për mashtrim në gjak. Kjo është e kuptueshme që nga fëmijëria, por është veçanërisht e dukshme
kur Binjakët bëhen të rritur. Ata lehtë mund t’i manipulojnë të tjerët në avantazhin e tyre, lehtë zotërojnë
mendjen e personit të duhur dhe t’i bëjnë ata të dyshojnë edhe për atë që panë me sytë e tyre.
Cili është problemi këtu? Në fund të fundit, Binjakët mund të kufizojnë në mënyrë të përkryer emocionet, që
do të thotë se me shprehjen e fytyrës dhe gjesteve e tyre nuk mund të mendosh se po të gënjejnë.
Përveç kësaj, përfaqësuesit e kësaj shenje janë të kujdesshëm, të cilët gjithmonë kanë një justifikim të
përgatitur mirë dhe mjaft logjik dhe prandaj nuk besojnë se thjesht nuk munden. Sipas statistikave,
pothuajse të gjithë Binjakët, kanë një dashnor ose një ide të caktuar të saj.

Peshqit

Pronarët e fantazisë së pakufishme, të lindur nën shenjën e Peshqeve, janë mjeshtrit e vërtetë të gërshetimit
të intrigave. Me lehtësi të pabesueshme ata mund ta krijojnë iluzione duke besuar se të gjithë kanë për qëllim të mashtrojnë Peshqit. Duhet të themi se ky është një person shumë i rrezikshëm, të cilit nuk i kushton asgjë tu kundërvihet edhe dy burrave. Është interesante të theksohet se Peshqit rrallë gënjejnë për t’u pasuruar dhe për të përfituar. Më shpesh, gënjeshtrat përdoren për të mbuluar aventurat e tyre seksuale.

Pra, mos u habitni nga fakti se i dashuri juaj ka lindur nën shenjën Peshqit. Papritmas do t’ju marrë në
telefon t’ju thotë që është shumë i zënë në punë, dhe ditën tjetër do të kthehet në shtëpi me një tufë letrash
në dorë. Aq shumë mashtrojnë sa që fillojnë edhe vetë tu besojnë mashtrimeve të tyre. Në fund do fillojnë tu
besojnë edhe vetë mashtrimeve dhe nuk do ti mbajnë më mend kanë qenë të vërteta apo jo. Prandaj është e
pamundur ti dënosh ata

Artikuj të ngjashëm