Ku do të xhirohet klipi i këngës për Eurovision?!

By

‘Përrallë’ është kënga fituese e Festivalit të RTSH të kënduar nga Eneda Tarifa.  Në skenën e festivalit do të ngjitet me versionin anglisht që do mbaj emrin ‘Fairytale Love’.

Kënga tashmë është përfunduar dhe aktualisht është duke u realizuar videoklipi.

Ndryshe nga herët e kaluara kur është xhiruar në Shqipëri dhe janë promovuar lokacionet e bukura të kombit, tani ekipi është nisur drejt një tjetër destinacioni.

Prive mëson se ‘Fairytale Love’ do të xhirohet në Mbretërinë e Bashkuar.

Artikuj të ngjashëm