Ku po i kalojnë pushimet pranverore familja Fejzullahu?! (FOTO)

By

Këngëtari i njohur, Ermal Fejzullahu, duket se ka parë të nevojshme që këtë periudhë të vitit të bëjë një pushim për të mbushur ‘bateritë’ për një tjetër pjesë të vitit mjaft të ngjeshur me angazhime.

Ai këtë herë ka zgjedhur që pranë vetes të ketë edhe familjen e ngushtë, bashkëshorten dhe fëmijët teksa kanë zgjedhur qytetin e Budëvs për një gjë të tillë.

Fakt tjetër që u ka mundësuar atyre disa ditë të përbashkëta ka qenë edhe pushimi shkollor i fëmijëve të cilët e kanë pasur më të lehtë një qëndrim disa ditor larg Kosovës. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm