KU KA BËRË PIERCING NORA ISTREFI?

By

Nora Istrefi vazhdon të prodhoj lajm për paraqitjen e saj. 
Këtë herë ajo nuk përbën lajm për veshjen por për diçka të re që i ka shtuar fytyrës.
Pas tatuazheve Nora ka realizuar një piercing përmbi buzë, për të cilin ka treguar se ka rënë në dashuri.
Përndryshe Istrefi po kalon një periudhë të bukur në jetën e saj, e cila pavarësisht shtatëzanisë po i
kushton shumë rëndësi pamjes së jashtme dhe po arrinë të duket shume trendy. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm