Ku janë Roberti dhe Laureta?

By

Këngëtari Robert Berisha publikoi pamje nga pushimet me partneren e tij, Lauretën.

Ai lokacionin e vuri Meksikën.

Megjithatë, Roberti me natyrën e tij pozitive ka bërë humor meqë sipas krejt gjasave nuk ka shkuar aq larg.

Ai dhe Laureta me gjasë janë në Mal të Zi, në atë që është pushimi i dytë veror i përbashkët.

Kudo që janë, Meksikë apo Mal të Zi, e rëndësishme është që po shkëlqejnë e po duken në super super formë.

Në muajin qershor, me të mbaruar sezoni televiziv i emisionit të Robertit, çifti më i ri e më simpatik i ‘shehrit’ morën rrugë me miq të tyre drejt Turqisë /Prive.al

Artikuj të ngjashëm