Ku është Kallashi?!

By

Ajo krijonte lajm me çdo lëvizje të saj.

Shumë aktive në rrjete sociale, për rreth tre vite, portalet janë orvatur rreth emrit të Kallashit.

Por paprimtas, Kallashi vendosi të distancohej nga jeta e saj .

Si rrjedhojë, ajo fshiu rrjetet sociale dhe u zhduk nga syri i publikut.

Por ku është Kallashi? Valltarja po qëndron kryesisht jashtë Kosovës, kryesisht në Zvicër ku jetën po e zhvillon në mënyrën më të qetë të mundshme.

Për këtë mbase ka pasur nevojë, gjithë këto kohë… /Prive.al

Artikuj të ngjashëm