Krijohet “Sunny Hill Academy” – këto janë mundësitë e artistëve të rinj!

By

Fondacioni “Sunny Hill” i krijuar nga Dua Lipa dhe babai i saj Dukagjin Lipa, bashkë me Komunën e Prishtinës, kanë dhënë sot lajmin se do të krijojnë një akademi muzikore, për talentët e rinj të muzikës në Kosovë.

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, përmes një konference të përbashkët me Dukagjin dhe Dua Lipën, ka bërë të ditur se “Sunny Hill Foundation” së bashku me Komunën e Prishtinës do të investojë 150 mijë euro për realizimin e projektit “ Sunny Hill Academy”.

“Sunny Hill foundation 150 mijë euro në rregullimin e hapësirave ku do të ketë studio të ushtrimeve e studio regjistruese për talentët e Kosovës. Prej se që e kemi marrë pallatin e Rinisë në Menaxhim do ta japim për shkollën e muzikës Prenk Jakova. Një pjesë do t’i jepet “Sunny Hill” foundation për Sunny Hill Academy”, ka deklaruar Ahmeti.

Artikuj të ngjashëm