Koha ecën – DASHURIA mbetet e njejtë… (FOTO)

By

Komediani amerikan George Burns njëherë ka thënë se “Dashuria është pak a shumë si dhimbja e shpinës, nuk shihet në radioskopi, por e din që është aty”.

Dashuria është një nga emocionet njerëzore më misterioze që mund të shihet dhe ndjehet në shumë mënyra.

Mund edhe të shkruajmë poezi e këngë, dhe t’i tregojmë të gjithëve se sa e ëmbël është kjo ndjenjë.

Por dashuria e vërtetë, ajo që ndjehet në çdo qelizë të trupit, nuk mund të thuhet me fjalë.

Por ndonjëherë, kur kanë fat, fotografët arrijnë të kapin “momentin e duhur”  – momentin që e shfaqë gjithë dashurinë dhe pasionin.

Më poshtë gjeni disa nga fotografitë më pasionante që vërtetojnë edhe njëherë se koha ecën, ndryshon por DASHURIA mbetet e njejtë!

Puthja në veturë, 1940

Një çift i ri në Kaliforni, 1970

Steve McQueen me bashkëshorten e tij Neile Adams, 1963

Shikimi pak para puthjes, 1950

Jayne Mansfield me bashkëshortin e saj Mickey Hargitay në Festivalin e Filmit në Kanë, 1957

Dy të dashuruar në parkun Washington Square, New York, 1962

Paul Newman me bashkëshorten e tij Joanne Woodward, 1963

Alain Delon dhe Romy Schneider, 1961

Audrey Hepburn me bashkëshortin e saj Mel Ferrer, 1956

Elizabeth Taylor me shokun e saj Roddy McDowall në plazhin në Kaliforni, 1948

Një çift në koncertin e  Rolling Stones në Filadelfia, 1978

Johnny Hallyday me Sylvie Vartan para se ai t’i bashkohet Ushtrisë, 1964

San Diego, 1940

Këngëtari Charles Aznavour me bashkëshorten e tij Evelyne, 1956

Bonus: Mosha nuk ka rëndësi kur vjen puna te dashuria

Artikuj të ngjashëm