Kjo që Rita Ora veshi së fundmi duhet të jetë dukja e saj më e bukur

By

Rita Ora ka tendencën të shkojë me guxim me zgjedhjet e saj të modës – dhe këngëtarja trondit rregullisht me kombinime të egra. (~ kurrë mos harroni ~ fustanin e triko që kishte një pikturë të një gruaje të zhveshur në pjesën e përparme.)

Image result for rita ora sweater dress that had a painting of a naked woman on the front

Kështu që, kur Rita Ora mori pjesë në eventin GQ Men of the Year, ajo ktheu kokat me dukjen e saj. Nje korset me sekuine të kombinuara me një palë xhinse të zeza me gurë që shkëlqenin dhe këpucë që komplimentonin korsetin që ajo kishte veshur.

Rita Ora

Ndërsa jeni këtu, megjithatë, duhet të shihni tregoj veshjen e këngëtares më herët në mbrëmje gjithashtu. Ajo veshi një fund nga Maticevski dhe sutjena nga Agent Provacateur.

Rita Ora

Burimi: Stylecaster.com

Artikuj të ngjashëm