Kjo po e penalizon Bebe Rexhën nga të pasurit një të dashur

By

Disa të famshëm mbajnë tejet private pjesën romantike të jetës së tyre dhe as Bebe Rexha nuk është më ndryshe.

Ndonëse ajo nuk hapet shumë për jetën personale dhe se momentalisht nuk ka interes romantik, artistja shpeshherë ka folur për lidhjet romantike në përgjithësi.

Në maj të vitit 2019, Bebe foli për Health për mënyrën sesi mendon, duke thënë se të qenurit “e zëshme” ka frikësuar burrat.

“Është e vështirë. Unë mendoj se ‘të qenurit e zëshme dhe e opinionuar’ ka frikësuar shumë meshkuj. Shumë herë, ata duan një vajzë që është e butë dhe e rezervuar – dhe kjo nuk jam unë,”– tha ajo për revistën.

 

Artikuj të ngjashëm