Kjo këngëtare ka të vendosura kamera të sigurisë në të gjitha vendet ku qëndron

By

Këngëtarja e njohur, Taylor Swift,  ka thënë se ka të vendosur kamera të sigurisë çdo kund ku ajo qëndron si në prapaskena të koncerteve ashtu edhe në të gjitha vendet ku zhvillon intervistat.

Këtë e tha ajo në një intevistë për The Guardian.

Artistja deklaroi se ky veprim i saj erdhi nga viti 2013 pasi ka thënë se është sulmuar seksualisht nga DJ David Mueller.

Ylli amerikan e paditi Muellerin, e cila rezultoi që ajo të fitojë një proces gjyqësor kundër tij në gusht 2017 dhe ta paditi atë për një milionë dollarë.

Artikuj të ngjashëm