Kjo këngëtare e njohur shqiptare po kthehet me projekt pas shumë kohësh

By

Për vite të tëra ishte një prej këngëtareve më të pëlqyera të skenës muzikore shqiptare.

Por, me vitet që kaluan, ndërtimi i familjes i pamundësoi fokusin e mëtutjeshëm në karrierë Mira Kërqelit.

Këngëtarja nga Gjilani u zhvendos në Kanada me bashkëshortin dhe sot ka dy fëmijë, një vajzë e një djalë.

E pas shumë kohësh, Mirsa po kthehet me një projekt të ri, duet me një artist të gjinisë së kundërt.

Lajmin e ka bërë të ditur vetë Kërqeli përmes fotove nga prapaskenat e xhirimeve.

Artikuj të ngjashëm