Kjo gjë frikëson aq shumë Robert Berishën sa mund t’i bie edhe të fikët (VIDEO)

By

Të gjithë kemi disa gjëra nga të cilat frikësohemi, njësoj edhe Robert Berisha.

Këngëtari pati treguar në Prive nga çka fobi aq shumë saqë mund t’i bie edhe të fikët.

Ndryshe në videon më poshtë e xhiruar pak vjet më parë keni mundësi t’i kuptoni 10 gjërat të cilat nuk i keni ditur për artistin i cili sot është edhe moderator dhe ka një emision në Klan Kosova.

Artikuj të ngjashëm