Kjo është nusja e Shyhrete Behlulit (FOTO)

By

Nusja e djalit të këngëtarës aq të dashur të muzikës popullore, Shyhrete Behlulit,tashmë siq pohon kjo e fundit veq se  është bërë pjesë e familjës së tyre.

Ajo në një intervistë për emisioni Prive, rrëfen relacionin tepër të mirë me nusen duke e krahasuar atë si njërën nga vajzat e saj.

“Ajo është e mirë dhe e edukuar, shumë njerëz na thonë që jemi mjaft të ngjashme, kështu qëlloi që të ketë një pamje të ngjashme me atë të vajzave te mia” shprehet Shyhrete Behluli duke gjetur rast ta lavderojë edhe djalin e saj/PRIVE.AL/
725a41b5ca049fee475a62ccfe686bca89a423b35ba38f9cb578561230dc8ed0_full

5d5af759cb0051001ab9bf88394490fb56708f9fa4ad99c9f952cc87e7de65b4_full

e75b90fce021e4dc32f9649202e893923425135acfed8783c01a47f81ee87e67_full

Artikuj të ngjashëm