Kjo është ndërhyrja e vetme që Arbenita Ismajli ka bërë në trupin e saj

By

Arbenita Ismajli momentalisht po qëndron në Londër larg të dashurit të saj, reperit Fero.

Në llogarinë e saj në Instagram ajo u përgjigj disa pyetjeve që ndjekësit e saj i kishin adresuar.

Natyrisht, që përveç jetë së saj private ajo morri shumë pyetje edhe për fizikun e saj, se nëse fytyra e saj është krejtësisht natyrale dhe nëse ka pasur ndonjë ndërhyrje estetike.

Arbenita pohon se ajo ka bërë ndërhyrje në trupin e saj, duke shkruar:

“Fytyrën nuk e kam prekur. Më duhet ta pranoj që kam zvogëluar gjoksin! Dy herë, pasi herën e parë rezultoi pa sukses. Nuk më pëlqen të gënjej, prandaj ja tek e keni.” /Prive.al

 

Artikuj të ngjashëm