Kjo është fobia që Lori Hoxha nuk e tejkalon dot!

By

E ftuar në Prive ishte trashëgimtarja e “Top Media”, Lori Hoxha.

Në një intervistë të rrallë dhe ekskluzive, ajo erdhi për t’u përgjigjur në “50 pyetjet” e Prive.

Ndër të tjerash ajo foli edhe për frikërat në jetën e saj.

“Mundohem që të tejkaloj të gjitha frikërat e mia”, shprehet ajo duke vazhduar, “por ajo që më bezdis akoma është klaustrofobia”.

Klaustrofobia është një fobi e situatës e shkaktuar nga një frikë iracionale dhe intensive e hapësirave të ngushta ose të mbushura me njerëz. Kjo është një nga fobitë më të zakonshme. Nëse përjetoni klaustrofobi, mund të ndiheni sikur keni një sulm paniku, edhe pse klaustrofobia nuk është një gjendje paniku. /prive.al

Artikuj të ngjashëm